Akustisk aften 2011

120 musikelever var torsdag d. 3. november til akustisk aften i væksthuset. Skolens musikhold stod for første halvdel af koncerten, og her kunne man blandt andet høre 3ky MU med Pygmæsang og Mother natures son, 1q med Saybia’s The day after tomorrow, 1akxy/mu med gospelsangen Lean on me, 1m MU og Fever i trestemmig version, 1tuw/mu med Midnight hour og 2x MU: Jolene.
Efter en kort pause var der åben scene, og mange benyttede chancen for at spille et par numre. Der var sangsolister med og uden akkompagnement, 1m MU stillede med to grupper og flere havde fundet sammen om at spille på tværs af hold og klasser. 2m MU leverede aftenens sidste nummer: Michael Jackson’s Beat It. Tak for en rigtig god og hyggelig aften til alle jer, der var med.

Slagtøj og marimba !

Sprød lyd og dansende rytmer fyldte studiecenter 3, da et veloplagt Hørsholm Percussion og Marimbaensemble spillede koncert for skolens lige så veloplagte musikhold ved et fællesarrangement sidst i marts 2010.

Ghana på GG

Tretten dansere og musikere fra den nordlige del af Ghana optrådte fredag d. 8. april 2011 ved et fællesarrangement i kantinen for skolens musikelever. I farvestrålende dragter spillede, dansede og sang ghaneserne for os, og der blev fortalt historier om livet i Ghana. Hver af de tre danse, vi fik at se, var bygget op omkring en myte eller et eventyr med udspring i hændelser og tanker fra det virkelige liv. Efterfølgende fik vi selv lov at prøve kræfter med dansen. Under kompetent vejledning blev eleverne instrueret i en lille serie af ghanesiske dansetrin. Alle var med, og stemningen var i top. Gruppens navn er Tamale Youth Home Cultural Group.

Akustisk aften 2010

Akustisk aften fandt i år sted torsdag d. 11 februar, og blev som tiltænkt en afdæmpet, poetisk og intens musikalsk oplevelse for de fremmødte, hvor guitar og vokalensemblerne dominerede, og hvor mange af elevernes egne kompositioner satte personligt præg på det samlede program. Alexander og Nanna 1k indledte med 3 numre, her i blandt Savage Rose nummeret Wild Child. Emilie og Annika 2u spillede ud over deres egen splinternye sang blandt andet Sting’s Every Breath You Take. Herefter spillede Poul Høi 3a med virtuositet en stribe klaverkompositioner. Også her var der tale om førsteopførelser. Ninett 1k med band havde ditto overskud og adskillige numre at byde på, og sidst men ikke mindst spillede 3k’s Lasse, Benjamin, Daniel og Frederik sammen i forskellige konstellationer, afslutningsvis musik af John Mayer. En personlig, varm og stemningsfyldt aften på GG i det ellers kolde februar.