1.k hos ScienceTalenter i Sorø

SE FOTOS FRA KLASSENS BESØG PÅ SCIENCECENTERET I SORØ HER...

På Sorø Akademi, center for science-talenter, venter der os tre sjove dage fyldt med aktivitet. Vi 32 elever fra 1k, over halvdelen dramatikelever, bliver indkvarterede på Talenthotellet, ren luksus med bad på værelset og servering i restauranten – vores ”hytte”tur. Opholdet skal vi afslutte med projektfremlæggelser i forbindelse med vores naturvidenskabelige grundforløb NV.
Første programpunkt: Segwaykørsel som dristige forsøg med det motoriserede løbske køretøj på græsplænerne. Vi fortsætter hen ad hightech vejen; den udfordrende 3D-teknologi. Nogle arbejder på scanneren og kan få et lille 3D-figurprint af deres ansigt med hjem, andre fordyber sig i skakspillet.  Aftenen forløber i fællesrummet, hvor der bliver hygget, snakket og grinet i stor stil.
VI arbejder på vores NV-projekter hver formiddag kun afbrudt af formiddagsfrugten. En ny udfordring er GPS-løbet. I ”Kontrolcentret” skal vi guide ”agenterne” rundt, de befinder sig uden for i marken, og vi bliver nødt til at samarbejde om en række spørgsmål. Frustrerende svært, men sjovt. Torsdag d. 15-09 på valgaftenen bliver der hygget, diskuteret og heppet godt og grundigt i fællesrummet – vi holder vores eget mere ydmyge valg til elevrådet.
Det bliver sidste dag på introturen, men også dagen, hvor vores NV projekter om en løsning på fødevaresituationen år 2060 skal fremlægges. Det er interessant, nyt og spændende. Efter vellykkede fremlæggelser og megen ros fra vores mentorer for både fagligt indhold og præsentation går turen hjem mod GG. Det var en rigtig god, anderledes og lærerig introtur, som vi alle vil tænke tilbage på positivt!
Lene Møllgaard Madsen og Amalie Lykke Tranberg 1k i samarbejde med Marna Thirslund, dramatiklærer på GG.

Udskrevet fra: 
http://gladgym.typo302.t3hot.dk/gg_liv/science_paa_gg/kreaklasse_paa_sciencecenter/
Udskrevet den: 25-03-19

Gladsaxe Gymnasium | Buddinge Hovedgade 81 | 2860 Søborg | Tlf: 39 56 31 62 | Fax: 39 56 31 66 | post@(if you can see this please update your browser)gladgym.dk